fbpx
Момчил Арнаутски

Момчил Арнаутски

Мениджър Анализ на енергийния преход в CWP Global

Момчил започва кариерата си като анализатор в EY (Ernst & Young). След това се присъединява към холандски хедж фонд, където придобива опит в търговията с акции, обхващаща различни отрасли, проучвания отгоре надолу, отдолу нагоре, количествени и фундаментални изследвания, както и разработване на стратегии за алгоритмична търговия. Желанието му е да продължи кариерата си в сферата на създаването на стойност и въздействието върху околната среда, поради което след 2 години като търговец на акции се присъединява към CWP.

Откакто се присъединява към CWP през 2017 г., Момчил съсредоточава усилията си върху финансовия анализ на различни проекти за вятърна, слънчева енергия и съхранение на енергия. Той също така участва в проучването и икономическия анализ на различни технологии, свързани със сектора на електроенергията до молекули (PtX).

Преди да започне работа, Момчил завършва магистърска степен в Училището по мениджмънт в Ротердам и бакалавърска степен в Университета Бокони в Милано. Извън CWP ще намерите Момчил в парка на разходка или да се учи да свири на китара.