fbpx
Иван Велев

Иван Велев

Портфолио Мениджър - ACT Commodities

Биография:

Специализиран в снабдяването с гаранции за произход на възобновяема енергия и Со2 компенсационни сертификати, Иван помага на организациите да разработят стратегии за редуцирането на своите директни и индиректни въглеродни емисии. В допълнение към разширяването на портфолиото си от крайни клиенти, производители и доставчици на възобновяема енергия, Иван се фокусира върху развитието на бизнеса в публичния и частния сектор в България, Северна Македония, Грузия, Босна и Херцеговина, Черна Гора и Косово, както и в рамките на източноевропейските пазари.

 

За ACT Commodities:

ACT помага на организациите да постигнат своите климатични цели, независимо колко амбициозни са те. От основаването си през 2009 г. те се превърнаха в надежден партньор за проекти с голямо въздействие върху климата, които генерират въглеродни кредити, проекти и сертификати за енергийна ефективност, експерти в пазарите на възобновяема електроенергия и газ, възобновяеми горива и квоти за въглеродни емисии. Екипите на ACT в Амстердам, Ню Йорк, Париж, Шанхай и Сингапур предоставят индивидуални решения, подкрепени от широко познаване на пазара. От началото на енергийния преход те са пионери, постоянно намиращи нови продукти и участвайки на нови пазари. Това им дава знанията да обслужват най-добре своите клиенти. При оформянето на екологични пазари ACT дава възможност на своите партньори да преследват устойчиво бъдеще.

Мисията на ACT:

Да създадем свят, в който устойчивостта вече не е само амбиция, в който всяка организация разполага с инструментите за предприемане на действия в областта на климата.

Визията на ACT:

Да продължим да бъдем водещ глобален партньор за организации, които се нуждаят от пазарно базирани решения за устойчивост.