fbpx
Георги Малчев

Георги Малчев

Изпълнителен директор на Xplora

Георги Малчев има над 25 години бизнес и маркетинг опит. Бил е управленски консултант, директор дирекция в Министерството на икономиката, член на съветите на директорите на холдинги, оперативен директор, директор бизнес развитие. В момента е управляващ съдружник в Xplora – водеща агенция за дигитален маркетинг в региона на Източна Европа. Агенцията има над 120 активни клиента и екип от 70 души. Управител е и на Xplora Academy, която предлага майсторски класове, консултации, Цялостна програма по дигитален маркетинг, както и множество ресурси за обучения по бизнес и маркетинг водени от топ практици в маркетинга и продажбите на услуги, на бързооборотни стоки, на B2B услуги и други.

Георги е Сертифициран управленски консултант като притежава сертификат за управление на операциите (CPIM – CFA). Завършил е Международни Икономически Отношения в УНСС и бизнес администрация в Американския университет.

Георги има и един от най-развитите newsletter в Linkedin в България на тема маркетинг Xplore Marketing Malchev net. Той има и популярен блог malchev net, като статиите му за лидерство, личностно развитие, навици, положителни емоции са сред първите резултати в търсещите машини.